Det er ikke bad hvis ikke en er to

Det er ikke bad hvis ikke en er to

Whirlpool gjør badeopplevelsen glassklar.

Publisert

Hvordan kan nudister holde ut med seg selv når de sitter i badekaret, og vet at de gjemmer sine edlere deler for alle som tilfeldigvis måtte stikke innom badet?

Og hvordan kan pornobransjen fornye heftig-omgang-på-badet-med-rørleggeren-estetikken? Begge outsidergruppene vil føle seg bedre med dette badekaret.

Gjennomsiktig.

Whirlpool har slått alle designerhodene sine sammen, og kommet opp med et lite mesterverk av et badekar.

Det er laget av kvalitetsglass fra Pilkington, og av rustfritt stål. Sidene på karet er som du ser helt gjennomsiktige, så hvis du tilhører den bluferdige typen bør du tømme badeskumflaska før du stiger oppi.

Stålkontroll.

Dusjbatteriet og tappekranen av krom er adskilt fra resten av badekaret, men følger med Glass Tub idet du legger de 17 000 kronene karet koster på disken.

Karet, som har plass til to personer, er forøvrig på salg. Vanligvis koster det usle 34 000 kroner, så hvis du har gjort det ekstra bra på børsen denne uka, vet du hva du har å gjøre.

Hver enhet som blir produsert kontrolleres med forstørrelsesglass i fem strake timer, på jakt etter sprekker eller andre produksjonsfeil.

Det sies riktignok ingenting om hvem som foretar kontrollen, og vi har mistanke om at det kan være en sjimpanse. Vi sier ikke at vi vet, vi sier bare at det kan være en mulighet.

Kilde: Born Rich

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer