Design-TV fra LG

Design-TV fra LG

Ser lovende ut.

Publisert

LG har bestemt seg for å kapre kunder ved hjelp av design, og lanserte i dag de to LCD-skjermene LF75 og LB75 - som begge inngår i produsentens LG Design Art-serie.

Her satses det hardt på svart pianolakk og avrundede former. På foten er det plassert en rød ring, som er den samme LG har brukt på sine design-PC-skjermer. Og mer skal det egentlig ikke til for at en TV skal skille seg ut fra mengden.

Full HD for alle pænga.

LF75 kommer i størrelser på 37-, 42-, 47- og 50-tommer hvor samtlige har full HD-oppløsning (1920 x 1280 piksler). Kontrasten er oppgitt til 10.000:1. Modellen LB75 er litt mer beskjedent utstyrt med 720p/1080i-støtte og kontrast på 8000:1.

Samtlige er utstyrt med tre HDMI-innganger og en Intelligent Eye-teknologi, som i følge LG optimaliserer lysstyrke og kontrast etter lyset i omgivelsene for å spare øynene dine.

LG vil vise frem begge TV-apparatene under årets IFA-messe som går av stabelen i Berlin allerede i morgen. Vi vil selvfølgelig være til stede og rapportere fra messen.

Kilde: gizmodo

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer