Denne vil lokke deg ut av senga

Denne vil lokke deg ut av senga

Tips: Legg deg med joggeskoene på.

Publisert

Problemet med de fleste vekkerklokkene er sjelden lyden. De kommer tross alt i de mest utrolige frekvenser og den ene gjerne mer grusom enn den andre. Hovedproblemet er at de ved et altfor enkelt håndtrykk lar seg kvele.

Snooz.

Så hva gjør man egentlig, dersom man er som oss og har investert i hele to nattbord for å gjøre plass til alle klokkene, alle innstilt til forskjellige tider, og likevel klarer å forsove seg – nettopp fordi hånda har en magnetisk dragning mot snooz-knappen?

Og snooz, ja, det vet vi er et evig sov og - våkprosjekt. En dynamisk morgenlek mellom deg og klokka, der du kan få teste hvor slagkraftig du egentlig er.

Vel. Poenget er at de fleste klokkene som tilbyr tradisjonell snoozing fører til altfor lange og søvnige morgenutskeielser.

Annerledes.

Derfor har vi nå latt oss lokke av en litt utradisjonell variant. Og når vi sier lokke, så mener vi virkelig lokke, for denne må vi faktisk løpe etter om morgenen for å kvele.

Plasser den på nattbordet sammen med alle de andre, og den vil begynne å løpe straks du så mye som tenker på knappen ”snooz”. Da vil den begynne å ule, og den vil muligens komme til å velte sine statiske klokkevenner, før den jumper ned på gulvet og sprinter videre.

Da er det bare å løpe etter lyden. Dette kaller vi sporty oppvåkning.

Kjøp den hos Enklere Liv for kr 350.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer