Denne renser vannet ditt for Giardia

Og det ser du på prisen også. Men er du interessert bør du kjappe deg. Det er bare 50 igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Denne vannrenseren fra Kvantemedisin Norge skal være et komplett vannbehandlingssystem som både renser vannet, justerer PH-verdien, øker oksygennivået og gir vannet antioksidant virkning.

LES OGSÅ:

Hvis du er som oss ble du sikkert ikke særlig klokere av dette, men heldigvis er det en forenklet versjon her:

Ja, den fjerner Giardia-parasitten

Det er antagelig drikkevannet i hovedstaden som bekymrer deg mest i dag, ettersom det er funnet et lite antall Giardia og Cryptosporidium-parasitter ved Oset drikkevannsanlegg.

Og i følge produsenten vil denne vannrenseren i hvert fall takle Giardia-bakterien: «Vannbehandler har et aktivt kullfilter som filtrerer bort skitt, sedimenter, klor, kjemikalier, lukt og bismak. I tillegg er det et FIR (Far InfraRed) system som dreper mikroorganismer, samt et nytt frekvensbasert elektrolysesystem som renser vannet på molekylnivå og samtidig opprettholder vannets mineralinnhold. Hele systemet er selvrensende og gir ikke grobunn for bakterier. »

Ulempen er selvsagt prisen - som er på hele 7.990 kroner. Men alternativet er nesten helt gratis. Alt du strengt tatt trenger å gjøre er jo bare å koke vann du skal bruke til drikke, matlaging eller tannpuss i minst 3 minutter.

Vannrenseren får du kjøpt her.