Den største Bravia-skjermen

Lover vanvittige farger til en vanvittig pris.

Årets CES-messe i Las Vegas florerte av gigantiske flatskjermer. Sony slang seg selvfølgelig med på bølgen og annonserte den største Bravia-skjermen per dags dato: et monster på hele 70-tommer med 1920x1080-oppløsning.

LES OGSÅ:

Ny og bedre HDMI.

KjempeTVen er velsignet med xxvYC - en ny standard som lover et bredere fargespekter i enheter med HDMI 1.3. Sony har valgt å kalle teknologien x.v.Color fordi det høres mer brukervennlig ut, noe vi er helt enige i.

Årets flatTV-modeller kommer til å være særdeles godt utstyrt. Sonys 70-tommer har tre HDMI-innganger og en dedikert PC-inngang som alle støtter 1080p. I tillegg finner du to komponent-innganger og sannsynligvis en SCART-inngang eller to. Kjenner vi Sony rett har de nok fått på plass s-video også.

120 Hz.

Hele sulamitten er pakket inn i svart og glinsende pianloakk - en designtrend som tok helt av i fjor og som ser ut til å følge oss inn i det nye året også. En 120Hz-teknologi lover å doble antall bilder som vises per sekund, noe som skal gi et glidende og rent bilde.

Betraktningsvinkelen er oppgitt til 178 grader og kontrasten skal ligge på 7000:1 (dynamisk).

Vanvittig dyr.

KDL-70XBR3 er tilgjengelig for forhåndsbestilling, men vil ikke dukke opp i butikkhyllene før i februar. Prisen vil ligge på 33.000 dollar, altså rundt 205.000 kroner. Det er bare å begynne å spare...

Trykk her for flere fete saker fra årets dingsemesse - CES 2007!

Kilde: Sony, engadgetHD