Faksimilie fra produsentens nettside
Faksimilie fra produsentens nettsideVis mer

Den perfekte kjøkken-TV

Med denne på plass blir det ekstra gøy å være kokk.

Er det mer fristende å se på TV i sofakroken enn å lage mat på kjøkkenet? Da kan denne TV-modellen være akkurat det du trenger.

LES OGSÅ:

Luxurites kjøkken-TV har nemlig en del finesser vi ikke har sett før.

Smart feste

At den har innebygd DVD-spiller, USB- og minnekort-inngang er selvsagt praktisk, men den virkelige godbiten er at denne TV-en ikke tar opp dyrebar benkeplass.

Denne TV-en skal nemlig festes under selve kjøkkenskapet, og når du skal bruke den er det bare å vippe skjermen ned og vri den i ønsket posisjon. Når TV-en ikke er i bruk vipper du ganske enkelt bare TV-panelet på plass igjen - og siden TV-en i sammenslått stilling bare stikker ned 5 cm vil kjøkkenbenken kunne brukes som vanlig.

I tillegg til den innebygde DVD-spilleren har den 15,4" store TV-en også VGA og HDMI-inngang om du vil koble til andre enheter, og kontrollpanelet kan selvsagt betjenes med våte fingre.

Test av vanlige TV-er får du her!

NB: Merk deg at den innebygde digitale TV-tuneren ikke passer den norske TV-standarden (MPEG4). For deg som fortsatt har analogt kabelanlegg er ikke dette noe problem, men hvis du ikke har dette trenger du en digital-tuner i tillegg.

Kilde: Luxurite