Dell XPS M1730: Den råeste bærbare?

For deg som prioriterer rå styrke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dell lanserer i dag selskapets kraftigste spillmaskin noensinne, XPS M1730, som lover å ta bærbare spillopplevelser til et nytt nivå.

LES OGSÅ:

Kudos fra nerdene.

For å friste spillnerdene er XPSen den første bærbare maskinen med AGEIA PhysX Mobile Technology grafikk og Logitechs GamePanel LCD på tastaturet. Dobbel NVIDIA SLI-grafikk med DirectX 10 gjør det i tillegg mulig for to grafikkort å kjøre parallelt, noe som gir opptil dobbel ytelse. Mens 512 MB dedikert video-RAM sikrer rask grafikk og to x16-grafikkanaler lover heftige 3D-opplevelser.

Maskinen kan leveres med integrert 3G-kort, og har i tillegg alle andre trådløse tilkoblingsmuligheter inkludert Wireless-N.

M1730 har innebygget 2.0 megapiksel webkamera og digital mikrofon, og er tilgjengelig med deksler i forskjellige farger. Andre funksjoner er blant annet tastatur med belysning og separat 10-tasters nummertastatur, 17-tommers HD-skjerm med 7 millisekunders responstid og støtte for Dells LightFX-verktøy som gjør at belysningen utenpå maskinen kan skreddersys til den enkeltes bruk.

Dell XPS M1730 er tilgjenglig fra i dag og koster fra kr 22.690, mer info her.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!