De feteste premiene!

De feteste premiene!

Trådløs lyd i stua og full videoredigering. Ukas to premier fra Pinnacle er gull verdt!

Publisert

Premiene i denne runden er fra Pinnacle, og er du like glad i dingser som oss er det bare å svare på de to spørsmålene under for å være med i konkurransen.

Hva kan du vinne?

Soundbridge Home Music-systemet er en MP3-spiller og nettradio for trådløse nett, og passer perfekt for lydfreakene der ute - som får sure oppstøt av tanken på flere unødvendige kabelstrekk. Full test kan du lese her.

Du kan også vinne videoredigeringsprogrammet Studio MovieBox Plus, som er perfekt for deg som vil overføre dine gamle VHS-kassetter til DVD, eller drømmer om å lage din egen lille videopodcast for å konkurrere med oss i Klikk-TV. Her får du nemlig med både redigeringsprogramvare, grønn bakgrunn i TV-studio stil, og en dynamisk mikrofon på stativ! Du får full test av Studio MovieBox Plus her.

Beklager – dette element er ikke lenger tilgjengelig.


NB: Vinneren blir kontaktet av oss på e-post, og har da 24 timer å svare på. Har vi ikke hørt noe innen den tid, vil premien gå til nestemann på lista.

Lykke til!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer