De fem råeste testproduktene

Vi har testet ufattelig mange produkter i løpet av året, og her er de vi likte aller best!

Jada, det er en knallhard jobb, men noen må altså teste produktene du drømmer om:-) Men ikke tro det alltid er en dans på roser, underveis dumpet vi også over snåle saker, fæle saker og til og med produkter som kan drepe forholdet ditt.

LES OGSÅ:

Nuvel, i denne runden skal vi heldigvis kose oss med de testproduktene som har imponert oss mest i løpet av teståret 2008, og tro oss: Dette er produkter du garantert vil like.

Blackberry Bold

. Ingen over, ingen ved siden. Dette er virkelig den ultimate business-mobilen. Her er det bare en ting å gjøre: Du må mase så intenst på sjefen at han ikke tør å la være å kjøpe en til deg.

Les hele testen her!

Transporter = hifi-himmel.

Er du hifi-entusiast med MYE penger kommer du ikke utenom denne. Takler alt som er verdt å nevne av lydformater, og har så mange utganger at selv de mest kresne lydfreakene blir fornøyd. Når den i tillegg ser ut som en million kroner og er så enkel i bruk at hele familien kan bruke den, ja da er det full pott hos oss.

Les testen av Transporteren her!

Norges kuleste scooter?

Trenger du nytt framkomstmiddel til våren er det bare å bestille.

Denne råtøffe el-scooteren kjører som en ordentlig motorsykkel (ok, den går ikke like fort over 100 km/t, men i norske hastigheter er den gull), koster ingenting å bruke og er helt lydløs. God miljøsamvittighet får du selvsagt med på kjøpet.

Motormessig tilsvarer den en bensinscooter på 250 kubikk, og du kan selvfølgelig ha passasjer.

Les hele testen av Vectrix el-scooter her!

Squeezebox Duet.

Hvis du har lyst på god lyd i stua, men mangler budsjett til å kjøpe Transporteren trenger du ikke å grine av den grunn.

Lillebror Squeezebox Duet gjør nemlig akkurat det samme, den har riktignok langt færre utganger, men for de aller fleste av oss holder det likevel i massevis. Prisen er også langt lavere, og med på kjøpet får du også det som antagelig er den kuleste fjernkontrollen som kom i 2008. Anbefales på det varmeste!

Les testen av Squeezebox Duet her!

Den beste iPod/iPhone-lyden?

Da kommer du ikke utenom B&Ws rålekre Zeppeliner. Vi ble imponert, du vil bli imponert, og alle vennene dine vil bli misunnelige. Her får du virkelig imponerende lyd og et rålekkert utseende.

Les testen av B&W Zeppelin her!