Cyclone Vertical Fireplace er varm

Ser ikke hjemmet ditt bra ut? Fy skam.

Det finnes to sikre måter å øke verdien av boligen din på.

LES OGSÅ:

Den ene er å si "ja, i dette hjørnet planla altså Napoleon mange av sine største slag" under visningen. Den er bankers.

En snill syklon.

Den andre er å installere Cyclone Vertical Fireplace, som kanskje er den tøffeste peisen vi har sett. Da har vi ikke tatt med St. Hans-bålet vi lagde i stua en gang på 90-tallet, men det skyldes bare at brannvesenet forbød oss å noen gang snakke om hendelsen igjen. Sorry, brannvesenet.

Glasspeisen kan settes sammen på flere forskjellige måter. Én av de tøffeste ser du over, der den sylinderforma flammen er plassert på hver sin side av området hvor du hver morgen bruker uforholdsmessig mye tid lent over Aftenposten mens du grynter og snøfter om alt som er galt i verden.

Alle ser.

Akkurat den plasseringen gjør at peisen kan sees fra 360 grader, slik at det ikke bare er den som befinner seg på rett side kan nyte synet av flammene.

Cyclone Vertical Fireplace som seg hør og bør dyr. Konfigurasjonen over koster rundt 25 000 kroner, men hvis du elsker ilden høyere enn livet selv bør du muligens oppsøke psykolog er det en liten pris å betale.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ulempen er at den fancy flammen ikke yter spesielt mye på varmeskalaen, så ikke baser deg på at den kommer til å guide deg gjennom vinteren. Da ender du opp med frostskader.

Kilde: Gizmodo