Cowboymat i en håndvending

Nå kan du steke bacon i mikroen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Å steke bacon er for mange knyttet til mye sprut og mye søl. Varmt fett som spruter og som er varmt nok til å skrelle huden av alle som befinner seg i nærheten av den sultne baconstekeren.

LES OGSÅ:

For ikke å snakke om den tjukke tåka som følger med og den etterfølgende hostekula. Skjerfet cowboyene på gamle westernfilmer har rundt halsen, må skyldes deres lidenskaplige forhold til baconsteking, og har muligens i sin tid fungert som munnbind.

I alle fall har egg og bacon fått navnet cowboymat, så en plass må navnet stamme fra. Og denne baconkokeren, som mest av alt ser ut som en avansert vannkoker, vil gjøre det å steke bacon mye enklere enn noen gang før.

Wow!

Produsenten som står bak den geniale oppfinnelsen, kaller seg selv Wowbacon. Og det er nok også WOW du vil høre fra dine gjester når de ser hvor enkelt bacon kan tilberedes.

Det eneste du trenger å gjøre er å legge strimlene inn i beholderen, putte den inn i mikroen og vente noen få minutter.

Ifølge produsenten skal du visstnok kunne vente deg et veldig crispy resultat, faktisk mer sprøstekt enn bacon stekt på tradisjonelt vis.

Slankende.

Hemmeligheten er at fettet vil renne ned i beholderen, noe som også får oss til å tenke at dette må være et ekte Grete Rode-produkt.

Prisen for den geniale baconstekeren er ca 20 dollar og den kan bestilles her.

Se video under og se kokeren i aksjon!

Kilde: wowbacon.com

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!