Couple-lakenet er varmt og kaldt

Smart og idiotisk på én og samme tid.

Tidligere har en kald rumpe vært det sikreste tegnet på at du nok bør fortsette å lese i boka som ligger på nattbordet, selv om det er fysikkpensum tungt nok til å bedøve en elefant.

LES OGSÅ:

Par som enten kommuniserer like dårlig som toppledelsen i LO, eller som simpelthen vil krydre livet på soverommet med noe annet enn chili og pepper (dette vil du ikke vite), bør kaste seg begjærlig over Couple-lakenet.

Varmt og kaldt.

Det har en lang linjal trykket på tvers av bomullsstoffet. Det er ikke for at den mannlige delen av tosomheten skal sjekke om veksthormonene han snikspiser også fungerer der nede.

Linjalen er rett og slett en varm- og kaldhetsskala. Helt ytterst ved sengekanten ligger naturlig nok de kalde fargene. Hvis begge to ligger i hver sin ende av senga er forholdet like kjølig som toalettsetet på en forskningsstasjon på Svalbard.

Hot, hot, hot.

Skalaen blir derimot varmere og varmere dess nærmere en kommer midten av senga. Hvis både han og hun (eller hun og hun, eller han og han) ligger helt i midten er det ikke lenger noen grunn til å sjekke skalaen, hvis du forstår hva en enkel sjel mener.

Betyr dette slutten på alle har hun/han tenkt å gå fra meg?-spørsmålene til landets samlivseksperter?

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ja. Utvilsomt.

Kilde: Gizmodo