Faksimilie http://red2blu.com/
Faksimilie http://red2blu.com/Vis mer

Bytt inn HD DVD i Blu-ray-filmer

Har filmbransjen endelig skjønt det?

Det er ikke alltid lett å være tidlig ute med ny teknologi. Fordelen er selvsagt at du får gleden av å kose deg med produkter som få andre har. Ulempen er at du kjapt blir sittende igjen med fine, men dessverre ubrukelige produkter når formater endres.

LES OGSÅ:

HD DVD er dødt, lenge leve Blu-ray

Tilhører du de som sitter med en stor samling av HD DVD-filmer var det selvsagt ingen gledesdag da Toshiba ga opp formatet i fjor vinter, og lot Blu-ray stå igjen som vinneren.

Warner Bros. har imidlertid nettopp lansert et tilbud det er lett å bli fristet av. De lar deg nemlig sende inn coverbildet av HD DVD-filmen (du får altså beholde selve filmen), og sender deg så en komplett Blu-ray-versjon i retur.

For godt til å være sant?

Svaret er dessverre ja. Den største nedturen er selvsagt at tilbudet foreløpig kun gjelder i USA, vi nordboere er altså nok en gang satt utenfor det gode selskap. Blir returordningen en suksess får vi bare håpe at den også blir tilgjengelig for oss.

Før du stanger hodet i veggen av fortvilelse kan du trøste deg med at det også er andre ulemper med ordningen.

For det første er det kun Warner Bros.-filmer som kan byttes inn. Filmer du måtte ha fra andre selskaper omfattes med andre ord ikke. (Hele lista ser du her)

Artikkelen fortsetter under annonsen

I tillegg er det maksimalt tillatt å bytte inn 25 filmer. Og så koster det selvsagt penger. Prisen er 4,95 dollar per film du bytter inn, og frakten er på 7 dollar.

Kilde: Red2Blue.com