BRAVIA Theatre RHT-G900: Usynlig hjemmekino fra Sony

Stikkordet er skjult surround.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vel, usynlig er nok en overdrivelse, for med mindre du er blind vil du selvsagt se hifi-komponentene du har plassert i Sonys nye TV-benk.

LES OGSÅ:

Det nye er altså hva Sony har montert inni selve TV-benken.

470 watts 2.1 system.

Integrert i TV-benken har Sony skjult et 2.1 kanals surround-system, og målet er selvsagt at også de med utpreget kabel- og høyttalerskrekk skal få god lyd i stua.

Selve møbelet skal ha høy kvalitet, og topplaten i glass frister også med eget lysdisplay i tillegg til at det fint skal tåle vekten av flatTVer opp til 46-tommer.

Det integrerte lydsystemet har en kraft hele 470W som ved hjelp av simulert surround, hos Sony kalt S-Force PRO Front Surround-teknologi, skal sikre hjemmekinofølelsen.

Trykk her for flere flotte TV-møbler !!

Det skjulte anlegget har forøvrig tre HDMI-innganger, samt en utgang som skal skalere opp til den flotte 1080p-TVen du har plassert oppå benken. FM-radio er også på plass, men vi savner en DAB-radio i anlegget.

Benken forøvrig har også plass til fire andre komponenter, f.eks. paraboltuner, Blu-ray og CD-spiller, og det skal også være mulig å kople til MP3-spillere eller iPoden din.

Nabovennlig.

I følge Sony skal det smarte designet gi deg kraftig bass, uten at lyden og rumlingen setter seg i gulv og vegger. Praktisk for deg som bor i blokk med andre ord.

Systemet har forøvrig 11 ulike lydmoduser, som blant annet kino, sport, nyheter, spill og musikk.

RHT-G900 er tilgjengelig fra og med mai, til en veiledende pris på NOK 8.000,-

Trykk her for flere flotte TV-møbler !!