Boynq gir oss lyst til å si boinka-boinka

WakeUp-dock ser så bra ut at det gjør litt vondt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Drittlei dokker? Ja, vi også. De ble vi ferdig med i barndommen. Drittlei docker? Ja, det også.

LES OGSÅ:

Men denne iPod og iPhone-docken fra boynq har gjenopplivet dock-ilden som brant i magen for flere år siden.

Høyttalerherlig.

WakeUp ser ut som et fleksibelt modulsystem som kan omarrangeres og flyttes på akkurat slik det passer seg. Slik er det dessverre ikke - modulene står på samme sted den dagen du bestemmer deg for å kaste Wakeup på dynga som da du kjøpte den - men det gir likevel docken et herlig utseende.

Høyttalerne, som drives av en 20-watts forsterker, befinner seg på hver sin side av de firkanta blokkene, med en tredje høyttalerport på baksiden.

Smart snooze.

Docken har god, gammeldags FM-radio med enkel søkefunksjon og opptil ni forhåndsprogrammerbare stasjoner, og du kan selvfølgelig velge om du vil velge å våkne til musikk fra iPoden, fra radioen, eller fra den irriterende lyden fra en "buzzer". Kontrollknappene på siden gir enkel tilgang til de mest brukte funksjonene.

iPoden eller iPhonen lades mens den står i docken, og med video- og stereoutgang kan du koble docken til stereoanlegget hvis du behøver ekstra høy lyd og stort bilde for å våkne.

Det mest geniale har vi spart til slutt: En stor, fjernstyrt snooze-knapp som er løsrevet fra resten av enheten. Når alarmen går er det bare å vifte vilt med snoozer'n mens du trykker som en gal baby i en lekegrind på knappen.

Prisen skal ligge på rundt tusenlappen.

Kilde: Gizmodo

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!