Bøy deg for Pietroguerra FLeX 4.2

Du kommer ikke noen vei uten å være fleksibel.

Det kan se ut som Pietroguerra misforsto litt da de fikk beskjed fra styrerommet om at "en må være fleksibel for å overleve i dagens trendorienterte elektronikkindustri."

LES OGSÅ:

FLeX 4.2 er nemlig mediesenteret som du kan brette sammen.

Lakk, men ikke lær.

Det er pakket inn i den svarte pianolakken som alle trendnissene, meg selv inkludert, synes ser så bra ut i stua, men viktigst av alt er altså at det kan klemmes sammen til å bli halvparten så bredt som vanlig.

Kritiske røster vil kanskje lure på hvorfor det ikke bare kan selges i ene eller andre formen, men alle vet at visse møblerte hjem forandrer seg raskere enn fargen på et interiørmagasin som havner i peisen, og da gjelder det å ha elektronikk som kan følge stilskiftene.

Hardcore.

Ellers er dette et solid mediesenter med pene spesifikasjoner. Det har en Intel Core 2 Duo-prosessor i bunn med Intels GMA950 grafikkakselerator halsende etter, i tillegg til digitallyd i 7.1-format, plass til opptil 2GB RAM, og en harddiskkapasitet på mellom 250GB og 750GB.

Alt etter hvilket budsjett du har (nei, hvis du har null kroner har du ikke råd), kan du selv velge hvor mange TV-tunere du trenger. Strømforsyningen er ofte stedet på en datamaskin som trenger mest avkjøling, og dermed også produserer mest viftestøy, men FLeX 4.2 er vifteløs i det området.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Lite støy.

Den har derimot et par vifter som holder orden på temperaturen i det store og det hele, men det loves at disse lager like lite støy som en barnehage som får besøk av Anne-Cath. Vestly på eventyrtokt.

Med på kjøpet får du også to monoblokker fra selveste Bang & Olufsen, som er i stand til å skyve ut 400W (RMS) med lyd.

Dette høres kanskje monstrøst dyrt ut, men FLeX 4.2 koster bare fra rundt 18 000 kroner. Og det kan altså brettes sammen. Nevnte vi det?

Kilde: Coolest Gadgets