Bowling uten ball(er)

Snart kan mannen bare brukes til å forklare offside-regelen til avkommet. The Cone er nemlig et lite spark i skrittet på det gammeldagse hankjønnet, mens den er alt annet enn et spark for damene.

Nirvana. Det forjettede land. Det store intet. Toppen av et tre mens fuglene synger tistemte harmonier med guddommelig presisjon. Eller som riksmålsordboka så presist sier det: Sterkt forhøiet livsvirksomhet i en legemsdel, som er omtrent like behersket som å kalle en lottopremie på fem millioner kroner for en stor pengegevinst.

LES OGSÅ:

Kjært barn har mange navn.

Kjegla som gir strike.

Fram til nå har det likevel stort sett vært morsomst å være to om kampen for å nå det forjettede land. Det kan være den kvinnelige delen av befolkningen blir av en annen oppfatning etter å ha studert illustrasjonene på bildet over.

The Cone er nemlig ikke bowlingrekvisita, selv om du sikkert kan ha en festlig stund i stua hvis du kjøper ti av dem. Som de oppvakte, mindre oppvakte og de regelrett dumme nå har forstått er The Cone et hjelpemiddel for en (svært) behagelig solostund.

En trenger mindre fantasi enn en understimulert femåring for å forstå hvor den butte enden går, mens de overstimulerte umiddelbart vil se at den samme enden også kan brukes av den delen av befolkningen som tradisjonelt sett har hygget seg med tippekamp, damer og øl. De som nå sier hæh?! kan fortsette med å lese Fantomet og leve i uskyld noen år til.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Treffsikker.

Det kjegleformede lystsenteret lover å treffe "alle de riktige stedene", og siden den er hands-free kan den vellystige, slik illustrasjonen viser, tilbringe hyrdestunden med dagens avis, et brett Sudoku, eller hva det nå måtte være som gynger båten til vedkommende.

Du kan velge mellom hele 16 forskjellige pulserings- og opptrappingsprogrammer, mens de utålmodige, som strengt tatt skulle vært ute av døra for ti minutter siden, kan gå rett på sak med orgasmeknappen.

Du kan lese mer om The Cone her, mens bestilling til en pris på rundt 600 kroner uten frakt og moms gjøres her. Følsomme sjeler bør naturligvis styre langt unna og tenke på frommere ting før syndefloden tar dem.

Trykk på PLAY på videoen under for å se hvordan The Cone markedsføres på en så snill, uskyldig og samtidig skremmende måte, at selv amerikanere med puppe-angst kan akseptere det.Kilde: Gizmodo

Klikk her for flere behagelige dingser!