Borte er helt greit

... men hjemme med et KEF-anlegg i stua er ganske mye bedre.

Av en eller annen grunn ble det aldri fokusert noe særlig på hjemmekino-teknolog i hverken Star Wars eller Star Trek, noe vi alltid har holdt mot dem, og som, ærlig talt, gjør serien ganske urealistisk.

LES OGSÅ:

Her befinner vi oss så langt inn i framtiden at det eksisterer både lyssabler og reiser med lysets hastighet, og så snakker de aldri om flat-TVer, hjemmekinoanlegg og 1080i versus 1080p?

Latterlig.

Fin framtid.

Hvis de hadde brydd seg om lyden i stua, hadde kanskje KEF sin 3000-serie blitt nevnt både én og to ganger. Som en ser av bildet over og bildespesialen til venstre, ville 5.1-hjemmekino-anlegget passet inn i selv de mest futuristiske omgivelser.

Et komplett sett inneholder fire satelitt-høyttalere, en senterhøyttaler med to tre-tommers basselement, og, rosinen i pølsa, en subwoofer på 250 watt som ser så lekker ut at en vil klemme den som om den var en kjær slektning en ikke har sett på mange, mange år.

Sub.

Suben er laget slik at den både kan stå oppreist eller ligge flatt på gulvet som en fotomodell som venter på instruksjoner fra fotografen, og en svitsj på undersiden gjør at du kan justere både lyden og fasen.

Alle høyttalerne inneholder KEFs patenterte Uni-Q-drivere, som angivelig gir bedre lyd i både mellomtone og bass-området.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hvis det finnes folk i heimen som sprenger en sikring hver gang de ser løse ledninger, kan en kjøpe ekstra høyttalerstativ der ledningene skjules i selve stammen. Smart.

Prisen for KEF 3000 er rundt 10 000 kroner. Det inkluderer ikke framtida, men den dukker jo opp uansett.

Kilde: Crunch Gear