Blu-ray-tårnet vil dominere verden

Sony trår til og laget et lite kunstverk i samme slengen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kanskje er Sonys Blu-ray-tårn et triks for å lure Blu-ray-spillere inn i stua til de som har en kjæreste som ikke lar seg lure? Nyere forskning har nemlig vist at tårnliknende gjenstander er enklere å få aksept for enn ting som ser ut som, vel, stereoutstyr.

LES OGSÅ:

HES-V1000 er helt makeløs i så måte.

Sentralisering.

Det enorme mediesenter-tårnet ble introdusert under gårsdagens åpning av hjemmekinoinstallasjonsmessa(!) CEDIA 2007, og er ment som en sentral hvor du oppbevarerer det meste du måtte ha av mediefiler og Blu-ray-disker.

Innsiden pakker en 500GB-harddisk og, hold deg fast, plass til vanvittige 200 Blu-ray-disker. Det er omtrent like mange disker som det finnes Blu-ray-filmer på markedet per akkurat nå, og når diskene er satt inn kan du velge og vrake som om du var en råner fra Toten med en massiv CD-skifter i bagasjerommet på bilen.

Presisjon: Blu-ray-diskene skal med andre ord plasseres fysisk i boksen, og skal ikke overføres til disken før avspilling.

Maks HD.

Alt sendes naturligvis med 1080p-kvalitet til TVen din, men du kan også benytte den mer kuriøse DLNA-standarden (i den grad det er en standard) til å streame innholdet på disken(e) trådløst til opptil ti andre enheter. Det er også mulig å streame opptil fire forskjellige lydstrømmer til forskjellige steder (stua, soverommet, kjøkkenet og så videre).

Tilhører du de få eksemplarene av arten mennesket som orker å se på slideshow av feriebildene fra i fjor (og året før der, og året før der, og året før der), har Sony inkludert slideshowprogramvaren x-Pict og x-ScrapBook.

HES-V1000 vil være tilgjengelig i USA fra og med oktober for ubeskjedne 3500 dollar, eller drøye 20 000 kroner.

Se ekstra stort bilde av tårnet her.

Kilde: Engadget