Blu-Ray-spiller til 900 kroner

Endelig priset for massemarkedet.

Dagen etter Thanksgiving, det vil si 28 november, er en stor salgsdag i USA, en slags massiv innledning på julesalget. Og i år klinker Wal-Mart til med et skikkelig tilbud til alle som vil ha bedre lyd og bilde i stua.

LES OGSÅ:

Deres billigste Blu-Ray spiller blir nemlig satt ned fra 198 til 128 dollar, som i norsk valuta vil si en salgspris på 900 kroner.

Det er en pris vi skulle ønske vi snart så i Norge også, for selv om bransjen kåret Blu-Ray spillere til årets julegave, så er det ingen tvil om at høye priser hittil har bremset salget betraktelig.

Ikke kjøp den

Billigspilleren går under navnet Magnavox, men skal være satt sammen av Funai som allerede leverer OEM-produkter som andre produsenter kan sette sine egne klistrelapper på.

Det er svært sparsomt med opplysninger om akkurat denne spilleren, men fra dette bildet kan vi se at spilleren har HDMI- og komponent-utgang, men at den mangler analog dekoding av surround lyden. Den ser heller ikke ut til å ha minnekort- eller nettverksmulighet, noe som vil si at den ikke er oppgraderbar eller takler den siste Blu-Ray profilen som heter 2.0.

Moralen er altså enkel: Denne spilleren verken kan eller bør du kjøpe. Kjøp heller en framtidssikret modell, og du finner vår anbefaling i vår kåring av de syv beste Blu-Ray kjøpene akkurat nå.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Våre danske venner i Recordere.