Blu-ray med både bra & rævva bilde

LGs nye Blu-ray spiller kombinerer det beste(?) fra to verdener.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Las Vegas, CES 2009: LGs nye Blu-Ray spiller heter BD370 og har en finesse vi hittil ikke har sett på andre vanlige Blu-ray spillere. I tillegg til profil 2.0 som gir deg tilgang til BD-live har den nemlig også en egen YouTube-funksjon.

LES OGSÅ:

I praksis vil det si at du kan velge om du vil se på Blu-ray filmer i gnistrende god bildekvalitet, eller i stedet se på YouTube filmer i møkkakvalitet på din 1080p-klare TV.

Ok, da - det er mulig vi høres litt negative ut, så vi skal ile til å nevne at vi vet at YouTube nå også har begynt med HD-klipp. Trikset bør altså være å holde seg til disse, for de vanlige YouTube-klippene er generelt av så laber kvalitet at de antagelg vil få HD-TVen din til å selvantenne på grunn av ydmykelsen.

Hva får du ellers?

LG skryter forøvrig av at spilleren skal være kjapp på oppstart, og som nevnt gir profil 2.0 tilgang til BD-live - som nå forhåpentligvis vil bli vanligere å finne på filmene framover.

BD370 skal være kompatibel med USB 2.0 og eksterne HDD avspillingssystemer, og spiller også av CD, DVD, DivX-, musikk i MP3-, WMA-format og viser JPEG-bilder.

Spilleren kommer til Norge rundt mars måned og vil koste rundt 2.500 kroner.

Flere saker fra årets CES-messe får du her!