Bli yngre med Maia

Også et dusjhode kan være avansert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hvis du trodde at dusjens eneste egenskap var å få deg ren, må du tro om igjen. En dusj kan faktisk også få deg til å se hakket yngre ut. Skal vi tro produsenten, vel og merke.

LES OGSÅ:

Satinjet har nå lansert et nytt dusjhode med en rekke ulike finesser, og dusjopplevelsen skal visstnok være strålende.

Noe av det som ofte bidrar til å tørke ut både hud og hår, er klor i vannet. Maia-dusjen har derimot et innebygget filter som renser vannet for klor. Resultatet skal være renere hår og en mykere hud som også vil se yngre ut.

Ekte spredning.

Dusjhodet er utstyrt med twin-jet-teknologi, en funksjon som vil sørge for å dele opp hver enkelt vanndråpe i flere tusen, noe som skal gi en frisk opplevelse av å bli mer eller mindre sprayet ren.

Dusjen lar deg videre velge mellom to ulike massasjeløsninger; ansiktsmassasje eller kroppsmassasje. Den kraftige massasjefunksjonen skal sette fart på blodsirkulasjonen og få huden til å se friskere ut.

Skumeffekt.

Ansiktsmassasjen er også utstyrt med en skumeffekt som har en rensende effekt på huden. Strålene er også spesialtilpasset ansiktet, med en åpning i midten, slik at du slipper å holde pusten under strålen.

Maia-dusjen bruker dessuten vannsparende teknologi som, ved siden av å tilby deg en fortreffelig spa-opplevelse, også gjør at du kan nyte luksusen med ren samvittighet.

Kilde: maia.satinjet.com

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!