Bli dusjet med farger

Deppa i mørketider? Denne dusjen skal gjøre deg glad igjen!

Ramon Soler regnes som pionerer når det kommer til fiffige baderomsløsninger, og denne gangen har de kombinert dusj med såkalt HydroChromotherapy; en type terapidusj som forener vann, musikk, lys og farger for å gi deg den ultimate dusjopplevelsen.

LES OGSÅ:

Dusjen er utstyrt med tre ulike program innenfor kromoterapi (fargeterapi) – velg mellom Wellness, Anti-Aging eller Play Bath – der hver av programmene skal ha hver sin effekt.

Lysere humør.

Fargeterapi skal blant annet ha en gunstig effekt på humør, og i kombinasjon med den rolige bakgrunnsmusikken skal Ramon Soler bringe følelsen av velvære til nye høyder.

Farger og lys skal visstnok stimulerer metabolismen i kroppen, og med tanke på at vi hele vinteren stort sett lever i hi – så lover altså denne dusjen å holde eventuelle sure miner på trygg avstand, og i stedet la deg starte dagen som en positiv fargeklatt.

Økonomidusj.

Ettersom hvert program stopper etter bare to minutter, i tillegg til at dusjen har et forbruk på så lite som 12 liter i minuttet, så skal den også være billig i drift.

Men så vil prisen også komme til å stimulere bankkontoen din. Prisen ligger fra mellom 12 og 18.000 kroner.

Kilde: hidrocrom.com