BeoVision 9: Den mest sexy flatTVen i 2007

B&O nye superTV er noe av det hippeste du kan putte i designhjemmet ditt akkurat nå.

Akkurat når du trodde at pianolakk var den hotteste flatTV-stilen kommer B&O nye plasma og forandrer alt.

LES OGSÅ:

Som du ser av bildene til venstre for teksten her, kan nemlig denne lekkerbiskenen leveres med aluminiumsramme i sølv, rødt og blått - for å nevne noen ulike alternativer.

Men det er mer. Mye mer.

Stor.

BeoVision 9 er en 50-tommers plasmaskjerm som, i følge pressemeldingen, drives av verdens raskeste bildemotor. Med i prisen er også et valgfritt integrert BeoMedia system, en innebygget harddisk på 250 GB, samt den massive senterhøyttaleren (med B&O-linseteknologi,) som fortsetter der selve plasmapanelet slutter.

Merk dere at dette er den eneste høyttaleren på TVen, her er det altså ikke noen falske surroundeffekter å prate om. Skal du ha full 5.1 eller 71. i stua må du altså kjøpe front- og bak-høyttalere i tillegg.

Dreibart.

Det gulvstående kabinettet kan selvsagt dreies fra side til side og settes i riktig vinkel via fjernkontrollen din, og i tillegg er det også plass til å skjule din digitale HD-receiver - når den enn måtte komme dit du bor.

Minifakta.

50-tommers plasmaTV med en oppløsning på 1366/768, og et oppgitt kontrastforhold på 3000:1. Strengt tatt ikke særlig imponerende i disse dager, men som vi håper du har forstått etter alle våre flatTV-tester:

Det er absolutt ingen automatikk i at høy oppløsning også gir god bildekvalitet. Vi ser derfor fram til å gjøre våre egne erfaringer med BeoVision 9.

Størrelsen vises også på vekten, TVen veier faktisk inn på rundt 123 kilo.

Hva den koster?

Vel, lurer du på prisen har du ikke råd. Som alle andre B&O-produkter befinner denne seg i det desidert øverste prisleiet, noe som i dette tilfellet tilsier en pris på godt over 100.000 norske kroner.

Dyrt selvsagt, men skal du imponere naboen din på beste vestkant må det nesten være såpass.