BeerBot er glad i øl

Men den kortvokste roboten er litt langsom.

Hvis vennene dine begynner å bli litt lei av det ene party-trikset du kan, det hvor du balanserer to jordbærsyltetøyglass på nesen til bikkja mens du selv åpner glassene og smører syltetøy på to brødskiver, så er Robocco BeerBot mer enn villig til å ta over stafettpinnen.

LES OGSÅ:

Ikke gjør det selv.

Den er veldig glad i øl. Homer Simpson ville ønsket at BeerBot ble faren til hans barn, ikke minst fordi han slipper å åpne ølboksene sine selv, og fordi BeerBot til og med skjenker ølen i et glass.

Roboten har plass til seks ølbokser i magen, altså kjøleskapet, og en elegant løftemekanisme flytter boksen opp i øverste etasje når eieren ønsker seg en kald en, før den langsomme prosessen med å åpne den og tømme den begynner.

Fri eksport.

BeerBot var opprinnelig bare tilgjengelig som del av en konkurranse arrangert av et japansk ølmerke, men selges og sendes nå til alle land i verden for den nette sum av 5000 kroner (uten frakt og moms).

Den oppvakte og promillefri vil innvende at en kan kjøpe mye øl for 5000 kroner, og at øl i boks er kaldere enn øl i glass. Den oppvakte har ofte rett, men det er det som gjør ham så rik, og som gjør at han i neste øyeblikk prater om pensjonssparing og renteøkning.

Trykk på PLAY under for å se BeerBot i aksjon!

Kilde: Tech Digest