Barco LC-5621 er ganske skarp

Men den er egentlig ikke beregnet for stua di.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det kan fort bli pinlig å være driftssjefen på at atomkraftverk hvis du tror det står "10" istedenfor "100" på skjermen, og en nedsmelting av kjernen er rett rundt hjørnet.

LES OGSÅ:

Barcos LC-5621 LCD-skjerm er ment for bedrifts- og militærmiljø der presisjonen står i høysetet, men vi har lov å sikle litt likevel.

Knivskarp.

Med sine 56 tommer skal en være vel nærsynt for ikke å se hva som står på skjermen, ikke minst når vi vet at oppløsningen er hele 3840 ganger 2160 piksler. Det er fire ganger så høy oppløsning som et såkalt fullt HD-signal på 1920 ganger 1080 piksler.

Fordi skjermen har to dual-link DVI-innganger er det mulig å vise fire 1080p-signaler samtidig. Det betyr at du trenger et skjermkort som er like kraftig som flammehavet som brenner i helvetet, men mulighetene det byr på for en privatperson med 245 000 kroner på innerlommen er nesten overveldende.

LC-5621 veier 61 kilo, har en betraktningsvinkel på 176 grader, og en responstid (grått til grått) på 6.5 millisekunder. Hele spesifikasjonslista finner du her.

Hvis du virkelig liker HD, faktisk så mye at du ønsker å se fire Blu-ray-filmer samtidig fordi du har vært gjennom så mange episoder med "24" at bilde-i-bilde-i-bilde-i-bilde føles like naturlig som smør på brød, er det bare å begynne å spare.

Og å tenke ut gode forklaringer til dama.

Kilde: PC World