Art.Engine = Ferrari for stua

Bil er ikke nok for Ferrari, nå skal også rike audiofile kunder melkes for det de er verdt.

Vi har ikke noe imot rike folk. Tvert imot, vi skulle gjerne vært skikkelig rike selv, så har du mer penger enn du klarer å rote bort er det bare å sende oss en mail til skikkelig.lettlurt@dingz.no.

LES OGSÅ:

Det vi derimot ikke er like begeistret for er såkalte eksklusive tilbud som bare tilbys en bestemt kundegruppe.

Og det er altså det eneste problemet vi har med disse høyttalerne, for med kun 1.000 produserte eksemplarer er de nemlig like vanskelige å få tak i som Ferrari-bilene vent litt, fikk ikke John Arne Riise kjøpt?. Trøsten får være at vi ikke hadde hatt råd uansett, salgssummen er nemlig 20.000 dollar - eller omtrent 130.000 kroner. En pris som ikke bare er høy, den vil også bli enda høyere når norske avgifter er lagt til.

Fullspekket moro.

De heldige få kan i hvert fall glede seg over den fantastiske lyden David Wiener Ventures påstår de har klart å trylle ut av de aktive Art.Engine-høyttalerne.

Spesifikasjonene til høyttalerne har de imidlertid vært sparsomme med.

Det lille vi vet er at du finner en «Engine start» — knapp øverst til høyre, og at den aktiverer den trådløse overføringen av musikken du har gjemt på PCen din.

De aktive høyttalerne har selvsagt også egne innganger for MP3- og CD-spilleren din, så her er det bare å kassere den gamle forsterkeren din så fort du bare kan.

Klikk her for flere hotte Ferrari-nyheter!

Kilde: dwvartengine