Artcoustic lager kunstlyd

For de som helst vil at stereoanlegget skal høres, ikke synes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rikfolk kan være en pussig gjeng. På den ene siden har de ingenting imot å brette ut palasset sitt på en tomt på over fire mål på Bygdøy, og de har heller ingenting imot å kjøre en prangende Audi R8 på ferietur til Hemsedal.

LES OGSÅ:

Men gi de et par mellomstore høyttalere, og du kan ta gift på at de vil forsøke å skjule dem som om de var fellende bevis i en innsidehandelsak. Si hei til Artcoustic.

I skjul.

De har spesialisert seg på å pakke inn hele høyttalerserien sin (og subwooferen) i en så diskret innpakning at det kreves et trenet øye (og øre) for å se at det bak de pene, kunstneriske dekslene skjuler seg både membraner og ledninger.

Høyttalerne begynner på rundt 6000 kroner, og når taket med de største gulvhøyttalerne, DFF180-43 X2, som ligger på snaue 70 000 kroner.

Artcoustics er også kjent for å bygge anlegg helt etter kundens ønske, enten det nå er et vanlig stereoanlegg, eller svære hjemmekinoer for både private og for næringslivet.

Du kan sjekke ut noen eksempelbilder til venstre, eller se hele serien som får stua di til å se ut som en ungkarshybel fra Russland her.

Kilde: Born Rich

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!