Årets gutteleke?

Xtractaurs er laget for gutter. Tøffe gutter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Las Vegas, CES-2009: Bygg, kombiner og slåss online. Det er de tre stikkordene som går igjen i Xtractaurs, Mattels nye dinosaur-serie. Men hvordan funker det?

LES OGSÅ:

Dino-DNA

Det hele begynner med at du kjøper et startkit til cirka 19 dollar. Dette settet gir deg den nødvendige programvaren til PC-en (funker også på MAC), en DNA-pistol og en dinosaur-figur.

Etter å ha installert programmet kan du plugge DNA-pistolen inn i dinosauren din for å overføre dens DNA, og for å åpne online-mulighetene.

DNA-et du gir dinosauren er kort forklart de egenskapene du vil at dinosuren din skal ha.
Alle de ulike dinosaurene har nemlig ulike egenskaper: Noen er sterke, andre er raske, mens andre f.eks. kan være flinke til å hoppe eller dukke. Hele poenget er altså at du kan mikse de ulike dinosaurenes egenskaper via DNA-pistolen inn i en spill-dinosaur, og det er altså denne figuren du spiller online med - i den såkalte Battle-sonen.

Etterhvert som du utvikler din egen online-dinosaur åpnes det også nye spillmuligheter, og er du ikke fornøyd med hvordan figuren din klarer seg kan du alltids endre dens DNA for å forbedre de egenskapene du mangler.

Trykk her for flere saker fra årets CES-messe!

Xtractaurs er beregnet på gutter fra 6 år og oppover, og blir tilgjengelig i løpet av våren 2009. Startsettet koster som nevnt rundt 19 dollar, og ekstradinosaurene vil koste cirka 9 dollar stykket, se videoen under for en demonstrasjon.