Årets beste flat-TVer

Her er redaksjonens fem favoritter blant LCD-TVene vi har testet i år!

Har du spinket og spart for å få råd til flatTV til jul? Under har vi samlet et knippe av de beste LCD-skjermene vi har testet i år, og delt dem opp etter hva de fungerer best til.

LES OGSÅ:

Den beste allrounderen: Samsung 40M71B

Årets beste flat-TVer

Samsungen leverer et glitrende bilde uansett om vi ser på TV, DVD-film eller spiller Xbox 360. Siden skjermen har USB- og minnekortinnganger kan du også bruke den som mediespiller.

Ca pris: 20.000 kroner.

Les testen her

Den beste billig-TVen: Sony 40U2000

Årets beste flat-TVer

Ønsker du deg stor TV men har et begrenset budsjett? Sony slo til med en folke-TV i årets Bravia-serie. Her må du leve med litt støy og hakking i bildet samt begrenset med innstillingsmuligheter, men jevnt over er TVen likevel god.

Ca pris: 14.000 kroner.

Les testen her

Den feteste TVen: Philips 42PF9831d

Årets beste flat-TVer

Hvis du har så mye penger at du kan velge og vrake i TVer er det denne gigantskjermen du skal ha. Philipsen gir deg ikke bare en strålende bilde uansett signal - du får også med minnekort- og USB-innganger i tillegg til Ambilight.

Ca pris: 40.000 kroner.

Les testen her

Best til PC og spillkonsoll: Sony 40W2000

Årets beste flat-TVer

Med oppløsning på 1920x1080, flotte farger og 1:1 pikselmapping frir Sony til alle som har planer om å kjøpe seg Blu Ray-spiller, HD DVD-spiller, Xbox 360 eller Playstation 3. Her får du maksimalt utbytte av den nye høyoppløste hverdagen som så smått har begynt å innta fedrelandet.

TVen fungerer dessuten utmerket i kombinasjon med PC!

Ca pris: 23.000 kroner.

Les testen her

Har du råd kan du gå for storebror 46X2000 til 37.000 kroner.

Tar seg best ut på stua: Loewe Individual selection 32

Årets beste flat-TVer

Loewe har innebygget harddiskopptaker og ser ut som en million kroner. Interiørbeviste kan glede seg over muligheten til å kunne velge mellom sju ulike dekselfarger. Her er det altså ingen fare for at TVen skal skjemme ut stua!

Ca pris: 30.000 kroner

Les testen her