AquaFountain gir deg nesten vannplaning

Dusjen for oss som liker nullere og enere. Og vann, naturligvis.

Har du forsøkt å gå fire uker uten å dusje, fordi forrige gang du prøvde sendte såpestykket deg med hodet først inn i vaskemaskinen, hvor du tok en runde på nitti grader? Du bør prøve igjen. Vi kan kun sitte med klesklyper på nesen lenge.

LES OGSÅ:

Digitalt med alt.

AquaFountain fra Grohe Ondus er en av de smarteste dusjen vi har sett, og vi kunne stått en hel dag og bare trykket og fiklet, forutsatt at vi hadde stor nok varmtvannstank.

Hvorfor den er så bra? Det skal vi fortelle deg.

For det første er den digital. Det er bra i seg selv. Det betyr blant annet at kontrollpanelet til venstre på bildet over gir deg muligheten til å sette eksakt temperatur på vannet, slik at du unngår den stadige eksperimenteringen og finjusteringen om morgenen (og kvelden).

Perfekt temperatur.

For det andre så kan du lagre innstillingene dine (og damas) i dusjens internminne. Er 39.6 grader den perfekte dusjtemperaturen? Trykk lagre, og du kan gå inn i samme dusjparadiset hver eneste morgen ved å trykke på ikonet for "mann" eller "dame".

Det er også mulig å forhåndsprogrammere varigheten på dusjen, slik at din bedre halvdel ikke dusjer så lenge at du kan se vannstanden synke på ett av de tre (eller fem) verdenshavene med det blotte øye. Sett den til fem minutter, og vannstrålen kuttes når tida er ute. Brutalt.

Sist men ikke minst, hvis mobilen ringer idet du er i ferd med å drukne deg selv trykker du simpelthen på dusjens pauseknapp. Vannstrømmen stopper, og etter at du har skjelt ut dagens femte telefonselger i et par minutter, trykker du på "play"-knappen - og dusjen fortsetter der du slapp.

Makvann. Unnskyld - makan.

Kilde: Über Gizmo