Another one bites the dust

Er dette Master Chiefs nye støvsuger?

Halo-serien har kanskje ikke samme momentum nå som da det ekstremt populære spillet ble sluppet for noen måneder siden, men det ser ikke Samsungs designavdeling ut til å bry seg om.

LES OGSÅ:

For denne støvsugeren ser da veldig kjent ut?

Stillhet!

Master Chief er den alt annet enn karismatiske hovedrolleinnehaveren i Halo, og han er så tøff at det ikke holder med enten mester eller sjef i navnet. Nope, han må ha begge deler.

Samsung Silencio SC9540 etterlikner Master Chiefs distinkte hjelm med nesten skremmende presisjon, selv om det sannsynligvis dreier seg om en tilfeldighet, eller i beste fall en ubevisst hyllest.

Den skal være i stand til å bevare så mye som 99.3% av alt støv som blir sugd opp, og har i tillegg et "multi-kammer-system" med sju kammer som finsorterer dritten, i tillegg til 360 luftwatts sugekraft.

Ta kontroll.

Et infrarødt håndtak på toppen av slangen gjør det mulig å styre både sugekraften og av/på-knappen på støvsugeren, og den er ellers utstyrt med både HEPA 13-system og Silver Nano-teknologi. Sistnevnte holder bakterier og lukt i sjakk, slik at ikke sugeren stinker som innsiden på Master Chief-hjelmen etter en to-timers skyteduell.

Det skrytes også av et angivelig lavt støynivå på 73 desibel, men tatt i betraktning at "travel gatetrafikk" ligger på rundt 70 desibel, er det ikke akkurat snakk om en musestille støvsuger.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Pris eller tilgjengelighet er foreløpig ikke kjent. Og, hvis du lurer: Nei, vi hadde nok ikke skrevet om Silencio SC9540 hvis ikke den liknet på Master Chief.

Kilde: Slashgear