amBX er klar for verden

Philips vil revolusjonere PC-spillene med fargelys og vibrering.

Philips har endelig avslørt pris og detaljer rundt sitt amBX-system. Teknologien lover å gi deg en spillopplevelse utenom det vanlige ved hjelp av lys og diverse effekter, og har blitt vist frem på en rekke messer de siste to årene.

LES OGSÅ:

Øker spillopplevelsen.

Systemet består av to høyttalerlys som vil skifte farge og intensitet avhengig av bildet som vises på skjermen, akkurat som vi er vant til fra Ambilight-TVene.

To vifter som plasseres på skrivebordet sørger for at du får vind i ansiktet når løper fra kjeltringer i spillet, og en subwoofer gjør eksplosjoner til en heftig opplevelse. Philips tilbyr også en vibrator som festes til håndleddet slik at du får med deg rystelser i spillet.

Flere spill på vei.

AmBX vil fungere best dersom spillprodusentene integrerer teknologien i PC-spillene sine, og Philips har fått med seg aktører som EA og Introversion. Noen av amBX-spillene som står på trappene er Broken Sword The Angel of Death og DEFCON.

Philips vil tilby fire forskjellige pakker i løpet av året, hvor startpakken har en prislapp på 199 euro (rundt 1.600 kroner) og består av en kontrollenhet og høyttalerlys. En amBX-versjon for spillkonsoller skal også være under planlegging.

Kilde: bornrich