Air Disinfection unit er magisk

Frisk luft uten å åpne vinduet.

Sitter du innestengt i din egen odør hele dagen på et kontor uten vinduer? Eller bor du i 1. etasje i et belastet nabolag hvor kjeltringer og den aggressive nabobikkja sitter utenfor vinduet ditt? Det er ikke alltid det er så fristende å åpne vinduet for å få inn frisk luft, og ved hjelp av denne oppfinnelsen er det ikke nødvendig heller.

LES OGSÅ:

Frisk luft på boks.

Et britisk selskap med det hippe navnet Inov8, har utviklet en dings de hevder er i stand til å gjenskape frisk luft og ta knekken på bakterier. Dermed trenger du ikke åpne vinduet for å klarne hjernen, og kan sitte i fred og fordragelighet uten å plages av trafikkstøy utenfor.

Air Disinfection unit, eller AD som den også kalles, bruker en time på å ta knekken på alle ulumskhetene som flyter rundt i lufta. Teknologien skal ikke være skadelig for mennesker, og er først og fremst ment å brukes på sykehus.

AD ble nylig lansert i London og testes i skrivende stund på 17 ulike sykehus. Ifølge nettstedet newscientisttech er luftrenseren til salgs, men prisen på underverket er ikke kjent.

Kilde: gizmodo