Acer L320 er shiny shiny happy happy

Kan dette være en PC å sette i stua? Ja, en skulle tro det.

Hvis det finnes noen vitenskapsmenn eller -damer der ute som kan forklare hvorfor noen av oss blir utilbørlig tiltrukket av ting som skinner i sølv, kan de kanskje sende oss en mail.

LES OGSÅ:

Stuevennlig.

Acer L320 ser sølvfin ut på akkurat den rette måten, selv om vi har en mistanke om at den i virkeligheten ikke ser fullt så flashy ut som den gjør på bildet.

L320 er stueversjonen av den forretningsorienterte Veriton 1000, som forklarer hvorfor den ser litt mer konevennlig ut enn sin pengegriske storebror.

Mange konfigurasjoner.

Maskinen vil bli solgt med en rekke forskjellige prosessorer og prosessorhastigheter, helt fra Intels Pentium 4 (er ikke den pensjonert enda?) opp til mye ferskere Core 2 Duo. Hvis du makser den ut vil den dessuten ha en 400GB harddisk og 2GB RAM, men ingenting kan forandre det integrerte GMA3000 grafikkortet fra Intel.

Den diskret lille boksen har ellers både digital og analog TV-tuner, en fem-i-ett minnekortleser, USB, FireWire, digital lydutgang, og noen versjoner kommer dessuten med fjernkontroll.

Så snilt.

Stille?

Alle utgavene er derimot i stand til å levere surround-lyd i 7.1-formatet. Acer lover at maskinene skal være "musestille", men visst nok bare mens den slapper av og tvinner tommeltotter. Ingen vet hvor mye (u)lyd den lager når den faktisk gjør den jobben den skal gjøre.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Pris og tilgjengelighet er enn så lenge ukjent.

Kilde: Reg Hardware