PublisertNr 10. Ultimate Ears UE-11
Lei av øreplugger som ikke passer DITT øre? Ikke noe problem, her tas det nemlig en voksutgave av øregangene dine, sånn at pluggene skal passe helt perfekt.

Dette gjenspeiles også i prisen, regn med 1.150 dollar, omtrent 7.000 norske kroner, og det før moms og spedisjonsgebyr er lagt til.

Også lyden skal være perfekt, men der får du bare ta dem på deres ord – vi har ikke cashet ut denne summen.
Mer info her
Nr 9. Krell KID iPod Dock
I likhet med de fleste andre der ute begynner vi å ble lei av de utallige iPod-dockene som strengt tatt blir likere og likere. Men har du penger som brenner er det denne du skal ha:
Prisen er nemlig på latterlige 1.200 dollar, nærmere 7.300 kroner. En pris som er så høy at de smarte heller kjøper dette minianlegget fra Hi-Fi Klubben.
Men vil du kaste bort pengene dine kan du lese mer om Krellen her.


Nr 8. Hodetelefoner!
Når du er lei av de minimiale ørepluggene svitsjer du selvsagt til et eksklusivt headsett, og da er Audio-Technicas ATH-W5000 valget for deg som er stinn.
De er nemlig laget i tre, som visstnok skal gi deg et rikere lydbilde i tillegg til å redusere uønsket støy. Prisen er kun 1.669 dollar, godt over 10.000 norske kroner.
Et kupp med andre ord…
Mer info her.7. Eggstolen for en stille iPod-stund
Ikke bare ser du ut som en nyklekket kylling i denne stolen, den er også en fullt integrert iPod-dock, som gjør at du nyte dine favorittlåter i slapp MP3-kvalitet ut av de innebygde høyttalerne.
Prisen er kun 1.800 dollar, eller 11.000 norske kroner.
Mer info her6. Bentley sigar-kasse
Selv om det er ut å røyke, skal det å røyke sigar fortsatt være et tegn på ytterste velstand. Men hvordan i all verden skal du oppbevare dine innsmuglede Cubanske sigarer uten at de mister aromaen?

I denne boksen selvsagt.

Her vil sigarene dine beholde alt av aroma, slik at dine gjester alltid får den beste smaken når du tilbyr dem en cubaner for å ferie at du nettopp sparte 10 millioner på å si opp 32.000 ansatte i den tredje verden.

Prisen? Kun 6400 dollar, eller 39.000 kroner, gjør at også dette må karakterisere som et røverkjøp av de sjeldne. (Og ja, dette er ironi.)5. En mobil rikinger verdig: Vertu Ascent Ferrari 1947 – edition.
Med denne kan du le av naboguttens innsmuglede iPhone. Prisen er kun 7.500 dollar, eller over 45.000 norske kroner.

Godbiten er laget i en blanding av titanium og lær. Har den blåtann eller 3G? Aner ikke, men siden den har dedikert knapp med direktelinje til en hyggelig "concierge" 24-timer i døgnet, bør du kunne klare å løse de fleste problemene som oppstår underveis.

Mer info her.4. Verdens dyreste iPod Shuffle.

Originalen koster 650 kroner, men den vil du selvsagt ikke bli sett død med, så da er det bare å kontakte gullsmed Heyerdahl i Norge. Han har nemlig utstyrt denne modellen med 430 diamanter, og det trekker prisen opp til snaue 248.000 kroner.

Les mer her.3. Steinway audio.

Siden du allerede har et Steinway flygel i stua, ikke for å spille på, men for å imponere, må du også kjøpe dette heldigitale surroundanlegget.

Prisen er rett i overkant av 900.000 kroner (utgifter til evig puss av pianolakk IKKE inkludert), men så lages det da heller ikke mer enn 100 modeller, så dette er virkelig noe å skryte av.

Les mer her.2. Bærbar PC til 2.1 millioner fra Tulip Ego.
Til tross for at den ved første øyekast ser ut som en fancy bæreveske, er dette en av de dyreste bærbare Pcene vi har sett. At du får en mye bedre bærbar til 15.000 kroner hos Komplett.no har selvsagt ingenting med saken å gjøre...

Du får de billigste modellen fra 5.000 dollar, men det er selvsagt topputgaven til 350.000 dollar du ønsker deg… Den sinnsyke prisen skyldes de 470 diamantene som er limt, forhåpentlig godt limt, rundt omkring på lokket. Et tips bare: Ikke sett fra deg denne på internettkafeen, uansett hvor mye du må tisse. Det kan spare deg for en pinlig historie overfor reiseforsikringsselskapet.

Mer info her1. Fujitsus superskjerm.

Når alle har råd til en flatTV på 42-tommer må du klinke til, og denne er på 231 tommer.

Bare synd da, at oppløsningen ikke er på mer enn 512/288 piksler. Men pytt, pytt, du har i hvert fall en av de desidert største skjermene som finnes.

Prisen? Ubetydelige 520.000. Dollar.

Mer info her


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer