Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image:

LES OGSÅ:

Hvis din partner måtte selge Porschen for å flytte inn i huset dere har på langtidslån av banken, ja da vil denne Porsche-stolen være det perfekte plasteret på såret.

Dette er nemlig stolen som får den ellers så kjipe Ikea-stua til å se ut som en racerbane, og ikke minst kan det bygge opp din partners sviktende selvbilde. Bare se selv, vi tipper at du ikke engang har lagt merke til den begynnende månen mannen i Porschestolen har.

Magisk.

Les mer her.


image:

Savner du litt spenning i forholdet? Da er disse småfrekke saccosekkene det perfekte møbelet både for deg og din partner.

Bare et viktig hint: Ta dem ut av stua før svigers kommer på besøk.

Hvis du tør kan du lese mer her!image:

Det er lite som slår følelsen av å sovne på sofaen med teppet på. Problemet er selvsagt at teppet enten faller av, eller blir knabbet av husets øvrige beboere.

Nå er problemet løst. The Slanket er nemlig et teppe du kler på deg.

Helt genialt egentlig, og du kan lese mer her!


image:

The Sofa Guard er obligatorisk enten husgjesten din er en hund eller bare oppfører seg som en.

I bruk fungerer den ved at en intens pipelyd på 105 desibel aktiveres med en gang en lodden hundepote prøver å legge seg godt til rette. Og ja, du kan sikkert aktivere den om din partner nekter å bli med til køys også.

Les mer her.image:

Denne vil du nok aldri finne på Ikea... Den skal imidlertid være langt mer behagelig enn den ser ut. De lange "skjeggstubbene" er laget av mykt tøymateriale og skal gi sofasitteren en avslappende, forsiktig massasje.

Hvis du tør kan du lese mer her.


image:

Perfekt når du bare vil ha noen å holde rundt, eller som vår kjære kollega Karin så korrekt oppsummerte: - "Endelig en mann som vil kose i stedet for å spille dataspill."

Eller som vi ville sagt: Kjøp den til deg selv, så kan vi fortsette å spille dataspill. Nå med god samvittighet :-)

Les mer her.


image:

En robotstøvsuger som virker? Ja, det er helt sant. Denne lader seg selv og støvsuger når du er på jobb eller sover godt i sengen din. Vil du se at den jobber kan du også styre den liggende fra sofaen med den medfølgende fjernkontrollen.

En av årets beste gaver, både til deg og din partner.

Les hele testen her!


image:

Hvis kjæresten eller romkameraten din aldri flytter seg fra sofaen bør du vurdere The Diamond Sofa fra italienske Sand & Birch - den ser nemlig ekstremt ukomfortabel ut.

Trøsten får være at den er dekorert med 160 eksklusive Swarovski-krystaller, slik at du ikke skal føle at du har kjøpt katta i sekken.

Mer info her.


image:

Er du lei av rette vinkler? Da er denne herligheten noe for deg.

Og ikke bare er den herlig rund, den har også en innebygget flatTV som kan kobles til alt du måtte ha av underholdningsdingser.

Et komplett multimediemekka med andre ord, og mer fakta får du her!


image:

Hvis du elsker sofaen din like mye som du elsker laptopen din, ja da er denne for deg.

Les mer om laptop-holderen her.


Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!