Zink Photo Printer er mobil

Polaroid eksisterer fortsatt, om enn i litt annen drakt.

Før digitalkameraene valset over de tradisjonelle fotografiapparatene hadde folk flest, eller ganske mange av dem, det veldig moro med Polaroid-kameraer.

LES OGSÅ:

Som en tidlig utgave av tryllestaven til Harry Potter, spydde de klumpete og nesten uhåndterlige apparatene ut bilder kort tid etter at de hadde dokumentert Onkel Rolf på julaften, sovende med akevittglasset i høyre hånd og sigaren i venstre.

Comeback.

Polaroid ble etter hvert nesten like borte som Onkel Rolf var den kvelden, men nå er de tilbake.

Gjennom datterfirmaet Zink, som angivelig skal stå for Zero Ink eller null blekk på norsk, lanserer de snart Photo Printer.

Det er en svært liten og svært mobil skriver som enkelt kan kobles til mobiltelefonen din, slik at du kan printe ut festbildene nesten i samme øyeblikk som de ble knipset.

Knapt med knapper.

Én knapp er alt som behøves, i tillegg til en liten bunke spesialpapir. Photo Printer er altså blekkløs, men bruker papir der blekken ligger "innbakt" i hvert ark.

Hvis prisen på arkene blir noe i nærheten av det Polaroid-filmene kostet bør du begynne å sette av penger allerede nå, for selv om penger kanskje føles ubetydelig på nachspiel klokka 05:57 idet du skriver ut det ellevte bilde av grimasene dine, er det ikke sikkert din bedre halvdel vil være enig i dine økonomiske prioriteringer.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Pris og tilgjengelighet er ukjent.

Kilde: Gizmodo