Zero-G Flights gjør deg vektløs

For 22.300 kroner kan du oppleve null gravitasjon.

Å sveve rundt i vektløs tilstand er en opplevelse forbeholdt astronauter som trener seg opp til turer i verdensrommet. Men takket være et samarbeid mellom selskapet Zero Gravity og Sharper Image kan også vi andre oppleve hvordan det er å sveve rundt i lufta.

LES OGSÅ:

Slike turer har vært tilgjengelig en stund, men nå begynner de endelig å bli rimeligere.

For 3.675 dollar, altså rundt 22.300 kroner får du en flytur på 90 minutter hvor du vil være vektløs 15 ganger, hver runde med en varighet på 25 sekunder.

Vektløs flyvning.

Dette er mulig takket være såkalt parabelflyvning hvor flyet og pilotene utførerer en kontrollert styrt. Det er kun fem fly i hele verden som er bygget til et slikt formål, og dette er den eneste måten du kan oppleve langvarig vektløshet på uten å entre verdensrommet.

I det ene øyeblikket ligger du rolig på gulvet, og i det neste vil du begynne å stige opp i lufta og flyte rundt. Vær obs på at slike flyturer populært går under navnet Vomit Comit, uten at vi skal gå noe nærmere inn på hva det innebærer.

Flyet du reiser i er en modifisert versjon av en Boeing 727-200. Du kan ta flyet fra flyplassen i Las Vegas eller Kennedy Space Center's Shuttle Landing Facility ved Orlando.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter at dere har landet vil selskapet arrangere en liten "back-to-earth" fest. Der vil de dele ut premier og du vil få utdelt film og bilder fra turen.

Du må være minst 12 år for å være med, men det eksisterer ingen øvre aldersgrense.

Hvis dette er noe du har drømt om lenge, kan du gå til denne nettsiden for å melde deg på.

Kilde: sharperimage