WaveBox er helt naturlig

Mikrobølgefiskesuppe hører hjemme på fjellet.

Hvert år dør flere personer på fjelltur fordi de i rein frustrasjon over ikke å få tent opp mat-bål ved hjelp av steiner som slår gnister, sparker til nærmeste tre, bommer, og faller over fjellskrenten.

LES OGSÅ:

Er den statistikken sann? Nei.

Til fjellet!

Men WaveBox er sann. Det er angivelig verdens første bærbare mikrobølgeovn, og den kommer til å revolusjonere livet i den norske fjellheimen - fordi nerdene og sofapotene endelig vet hvordan de skal overleve i skauen.

WaveBox kan kobles direkte til en AC eller DC-strømkilde (nei, hold Angus Young ute av dette), og kan også trekke strøm fra sigarettenneren i bilen.

Jøje meg.

Perfekt til køkjøring.

Hvis du vet at det blir kø på E6en er det med andre ord bare å stikke innom nærmeste bensinstasjon, lempe med seg ti liter brus og noe mikropopcorn, før du popper hele veien hjem, bare avbrutt av en tre-fire vannlatinger langs veikanten.

Ovnen har skal være veldig rolig ved bruk, kommer i en rekke forskjellige farger, og har en ekstra slitesterk ABS-kasse beregnet for utvortes bruk - og har dessuten et håndtak som gjør ovnen nesten like bærbar som en koffert.

Tre forhåndsprogrammerte varmeinnstillinger gjør livet enkelt på landveien, og all bruk av ovnen skjer ved hjelp av elektronisk navigering.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Til å være bærbar er den dessuten billig. Den koster rundt 1300 kroner, men ettersom den går unna som jordbær i sommervarmen er det ikke mulig å bestille den igjen før i begynnelsen av april.

Du kan se en videoanmeldelse av apparaturet ved å klikke på videoen under.

Kilde: Born Rich