Wallet 2.0 vil i buksa di

Vi var ikke klar over at versjonshysteriet hadde nådd lommebøkenes verden. Det har det.

Versjon 2.1. Versjon 3.11.45. Versjon 10.4.8. Versjon det var da som svarte f*** skal de ikke snart slutte å sende ut oppgraderinger?!

LES OGSÅ:

Nettopp derfor har det føltes helt OK at lommeboka har blitt værende på versjon 1.0 i flere mannsaldre. Skinnkledning, lommer til småpenger og sedler, førerkort med gjennomsiktig plast over, og noen ekstra fordypninger til kredittkortene som på et eller annet tidspunkt kommer til å sende deg i gjeldsfengsel.

Det har gått ganske greit.

En slags forandring.

Wallet 2.0 lover derimot å forandre måten du organiserer rotet ditt på.

Selve hylsteret er laget av silikon, så allerede der har vi en slags evolusjon. Silikon former seg lettere til den feite baken din kroppen din enn lær, og er i tillegg vannavstøtende.

Skilleark.

De virkelige forandringene ligger derimot på innsida. Wallet 2.0 bruker strengt tatt samme måten å organisere innholdet på som en Filofax eller en hvilken som helst annen planlegger. Skilleark med beskrivelser som coins, ID og credit cards viser veien til myntene, ID-papirene og bankkortene dine, som oppbevares i en lomme i skillearket.

Hvis ikke arkivarene kjenner sitring i hele kroppen nå, så vet ikke vi nok om arkivering.

Demo.

Du kan se en flash-bruksanvisning for Wallet 2.0 her, som er minst like overtydelig som en sikkerhetsvakt på en amerikansk flyplass.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Flere skilleark-kategorier skal være på vei. Kan vi kanskje foreslå at "gamle kvitteringer", "telefonnummer fra en helg på byen" og "lommen der alt en ikke fant i de andre lommene ligger" blir en del av versjon 2.5?

Wallet 2.0 kommer i fem forskjellige farger, inkludert noen som er så fluoriserende at du like gjerne kan skrive stjel lommeboka mi med sprittusj i panna. Prisen ligger på rundt 200 kroner (uten frakt og moms).

Kilde: GizMag