Viser vei

Mio har funnet ut det samme som Apple og supermodeller: Utseendet selger.

Ikke la deg lure til å tro at utseendet ikke betyr noe. Ta på deg to brødposer på hver arm, sett en potteplante på hodet og la være å gjøre noe med håret etter at du har dusja. Ti kroner på at det er innsida som teller-mafiaen ombestemmer seg i løpet av to minutter.

LES OGSÅ:

Designkomite.

Mios H610 GPS er kåret til verdens peneste navigatør av noen som kaller seg iF Design Committe i Kina. Vi vet like mye om dem som vi gjør om dyptvannsfiske i boblebad, men det som betyr noe her er at de har et poeng. H610 ser bra ut.

Den har en 2.7 tommers trykkfølsom skjerm, og kommer dessuten med to utskiftbare deksler - ett helt hvitt for saklige kommunepolitikersjeler, et annet med blomsterdesign for utbrente hippier med minst fire LSD-flashbacks per måned.

Ekstra programvare.

Versjon 3 av MioMap navigeringsprogramvare gir kartoversikt for 24 europeiske land, og som med andre Mio GPSer får du med fotoboksvarsling og egne innstillinger for fotgjengere og syklister.

Som en ekstra bonus får du med en rekke forskjellige spill (se bilder til venstre), 1GB lagringskapasitet for bilde-, video- og musikkfiler, og WorldMate-programvare som gir deg været for en rekke større og mindre europeiske byer, i tillegg til valutakurser, ringekoder og måleenheter. Du kan utvide lagringskapasiten ved hjelp av SD eller MMC-kort på opptil fire gigabyte.

H610 lanseres over hele Europa i løpet av oktober til en pris som foreløpig er ukjent.

Artikkelen fortsetter under annonsen