Vibrerer deg våken

Vibrerer deg våken

Puta som masserer deg.

Publisert

Det finnes vanvittig mange vekkerklokker der ute. Noen skal ha deg til å ta bicepsøvelser for å kvele alarmen, andre må du løpe etter, og atter andre sender ut flombelysning på høyde med lyskasterne på en fotballbane.

Det som enklest sett oppsummerer de fleste, er at de ødelegger dagen din fra det øyeblikket du våkner. Men denne puta er et eksempel på at også vekkerklokker kan gi deg en myk start.

Nakkemassasje.

Puta har tempurfasong (eksklusiv pute for deg med nakketrøbbel), og har en innebygget vibreringsløsning som gjør at den vil vekke deg opp med ja, nettopp vibrering.

Skulle du likevel ikke ønske å stå opp idet alarmen braker løs, kan du jo bare ligge å nyte.

Fo det hele skal visstnok fungere som en fullgod massasjeøkt, så vi ser for oss at snoozknappen på denne puta kan bli ganske heftig brukt om morgenen.

Men prisen er stivere enn puta er myk. Den koster 420 dollar fra denne nettbutikken (ca kr 3000).

Men så snakker vi jo tross alt om massasje hver bidige dag – skal du be fysitoerapauten din om den samme tjenesten ville du blitt ruinert.

Kilde: coolest-gadgets.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer