Verdens mest harry bilfelger

Bilder eller tekst? Med disse felgene spiller det ingen rolle: De viser alt du vil, og du kan forandre alt mens du kjører.

Navnet PimpStar sier selvsagt alt; dette er felgene du kjøper når du vil style bilen din så hardt at til og med mora di vil late som hun ikke kjenner deg.

LES OGSÅ:

Partytime.

Det geiniale med PimpStar er at de på dagtid ser rimelig normale ut. Det er nemlig når mørket senker seg at de virkelig skremmer vettet av gamle damer, eller imponerer alle vennene dine.

Hemmeligheten er PimpStars innebygede LED-lys, men også egen mikroprosessor og et trådløst modem. Dette gjør nemlig at felgene kan vise omtrent alt av bilder, tekst og grafikk.

Styres fra bilen.

Det geniale med softwaren er nemlig at du kan styre alt fra bilsetet mens du kjører. Som du ser når du blar deg gjennom bildene til venstre, kan du også sende ulike bilder/grafikk og logoer til de ulike dekkene. I tillegg til at dette åpner nye muligheter for å imponere dama du møter i lyskrysset, for hvem kan vel si nei til en date når det er felgen som spør?

Du skal også kunne forhåndsprogrammere intervallene, slik at du kan holde øynene der de egentlig burde være festet hele tiden; på veien.

Og ja; hvis du lurer: Alt elektrisk er selvsagt skjult slik at dekkene ikke tar skade om du skulle kjøre innom vaskehallen på veien hjem.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Felgene fås kjøpt i størrelsene 22, 24 og 26-tommer - og det eneste problemet er prisen som starter på skyhøye 12.500 dollar og oppover. Men det er kanskje verdt det uansett: Du kommer jo til å være kongen utenfor ethvert gatekjøkken.

Trykk på bildene til venstre for å se store bilder av dekkene, eller trykk på play-knappen under for å se video av dekkene!Trykk her for flere kule saker!