Veldig kjølig mottakelse

Klar for en litt anderledes hotellerfaring?

Vanligvis er et iskaldt hotellrom grunnlag for reklamasjon, familiefeider og generell elendighet.

LES OGSÅ:

Velger du å bo på The Snow Room kan du holde klagesangene dine for deg selv.

Kjølig mottakelse.

Rommet ble nylig lansert og presentert under Hotel Equipment Fair i Tyrkia - en messe som høres så saklig ut at selv dokumentmapper fra Odelstinget ville slitt med å finne seg til rette -, og henvender seg til en gruppe reisende det sannsynligvis ikke finnes så mange av: De som synes hotellrommet er for varmt.

Snow Room vil bli tilbydt europeiske luksushoteller og badeanstalter (det du kaller spa), og så får det bli opp til hver enkelt hotelldirektør om de ser dette som en potensiell gullgruve.

Minusgrader.

Det iskalde rommet holder nemlig minus ti grader, og skal ifølge produsenten være et forsøk på å etterape det de mener er "vanlig praksis" i Nord-Europa med å blande kaldt vær med varm sauna. Når ble Finland det samme som Nord-Europa?

På den annen side kan det jo være en befrielse å gå fra 40 varmegrader i Tyrkia til 50 grader lavere på hotellrommet, så lenge du husker å ta med polarsovepose og ikke lar snacksen stå ute.

Vi har nemlig på følelsen at bikinidama på bildet ikke er representativ for hvordan et opphold i The Snow Room egentlig vil se ut. Vi tror hun er en salgsplakat.

Kall oss gjerne kyniske, men det er nå en gang det vi tror.

Mer varm og kald moro her!

Kilde: Gizmodo