UV står for Uten Votter

Denne bikinien kan utgjøre forskjellen på et langt og kort liv.

Dingz-redaksjonen har omtrent samme forhold til bikinier som den norske middelklassen har til en annonse om SALG! på Ikea: Vi slipper alt vi har både i hodet og hendene, og forsøker å holde på øyeblikket så lenge vi kan.

LES OGSÅ:

Hadde vi sett denne bikinien fra Solestrom på stranda, ville vi først tenkt at den ser ut som noe Princess Leia kunne hatt på seg på Han Solos føste vernissage som billedkunstner (noe måtte han finne på etter at stjernekrigen var over).

Det lille displayet på beltestroppen gjør ikke akkurat noe for å avkrefte den antakelsen, men ville Princess Leia brydd seg om UV-styrken på sola et sted ute i verdensrommet?

Neppe.

For de som faktisk bryr seg vil du altså få beskjed om styrken på de farlige, men akk så fristende UV-strålene - som kan være forskjellen på «du ser fantastisk ut!» og «så du har ikke hatt ferie i år?» når du kommer tilbake til jobb etter fem ukers fri.

Den vanntette designen på displayet gjør at du dessuten kan plaske kokett i vannet mellom de harde øktene på solsenga, og prøver å huske om det var de høye eller lave verdiene på displayet som viser at sola har tatt et ekstra varmt grep om kroppen.

Prisen på bikinien er rundt 1200 kroner.

(Og, ja, det er høye verdier du skal bekymre deg for.)

Trykk her for å komme til hovedsiden!