Twitter fanger opp foster

Nytt belte slipper barn i magen løs på nettet.

Twitter har etter hvert blitt et populært nettsamfunn. Tjenesten lar brukerne oppdatere en slags mikroblogg med lynkjappe meldinger på opptil 140 tegn.

LES OGSÅ:

I Norge består den ivrigste brukerskaren hovedsakelig av teknologijournalister og andre med interesse for nettsamfunn. Men nå kan det se ut som Twitter kan få en ny brukergruppe ...

Elektronisk belte.

Corey Menscher, en it-utvikler og blivende far, har satt sammen et elektronisk belte som skal fange opp bevegelser fra barn i magen. Slik kan altså barnet få ta del i det sosiale nettsamfunnet allerede før det er født.

Beltet består av sensorer som ved hjelp av java og blåtann fanger opp spark og bevegelser fra fosteret, for så å oppdatere statusen direkte til plattformen Twitter.

De får altså muligheten til å twitre om sine aller siste spark, til glede for fedre eller andre som skulle være interessert i hva barnet foretar seg.

Intimtyranni.

For vordende mødre oppleves det dessuten ofte som et stort problem at nysgjerrige skal ta på noe så intimt som magen. Men med Menscher sin nye løsning kan de i stedet sende nære og bekjente direkte til barnets egen hjemmeside.

Du kan følge kontoen til kickbee selv her, og det kan i det hele tatt virke som om det å være svanger er litt av en boksekamp:

"Wow I'm being very active! I kicked Mommy 84 times at 03:44AM on Thu, Dec 11!"
12:46 AM Dec 11th from web.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: dvice.com og kickbee