Triumph Solar Swimsuit er en triumf

Ikke minst for de som dør litt hver eneste gang iPoden dør.

Badesesongen begynner å nærme seg, men noen av oss har juksa litt. Vi leide et stort hotell-dobbeltrom forrige uke, bare for å få testa badekaret. Jeg mener, med det drittværet vi har store deler av året, er det virkelig meningen at vi skal gå uten vann på kroppen fra august til juni? Burde ikke noen med myndighet ta opp denne problemstillingen noe sted? Folk svimer jo av med luktsjokk når vi nærmer oss.

LES OGSÅ:

Solstråler.

Triumphs Solar Swimsuit er for så vidt laget for badesesongen, men den burde nesten vært obligatorisk på damer store deler av året. Kremt.

Det har selvfølgelig ingenting å gjøre med at det er en badedrakt, men at den har innebygde solcellepanel sydd inn i tøyet. En liten ladeledning stikker ut av badedrakten (hold de skitne forslagene dine for deg selv), og som du ser på bildet er veien kort til mobiltelefonen som den spanske svømmemesteren Gemma Mengual holder i sin høyre hånd.

Dette åpner jo opp for all verdens sjekketriks, ikke minst for ikke-røykere med mobiltelefon.

Vent og se.

Den kan også lade iPoder, og hvis Triumph spiller kortene sine riktig bør de også legge med adapter for andre mp3-spillere og for eksempel håndholdte spilldåser som Nintendo DS. Alle vet at pene supermodeller som kler badedrakt alltid har med seg en DS.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Badedrakten ble lansert i går, og er en del av Triumphs 2007-kolleksjon. Pris og tilgjengelighet er foreløpig ikke kjent,

P.S. Ikke at vi har greie på badedrakter, men er den ikke ganske stygg? Og hva skjer hvis ladestrømmen aktiveres når du er i vannet? Så mange spørsmål, så få svar.

Se flere sexy (nøff-nøff) saker her!

Kilde: Gizmodo