TrioBike vil barna dine vel

Men kanskje den vil føreren aller mest vel?

Enhver forelder med respekt for seg selv og sine barn vil svare "barna" på spørsmål om hvem som er viktigst av seg selv og den små podene. Noen vil svare "iPoden" fordi de trodde spørsmålet var "deg eller iPoden", men de hører hjemme i en annen sak.

LES OGSÅ:

TrioBike vil kanskje likevel sette akkurat det svaret på prøve.

Som bildet over viser er dette først en sykkel for én, så er det en sykkel for tre - så er det jammen meg også en barnevogn hvis en kobler fra sykkelen.

Hvis en i tillegg er kjendiskokk og heter noe sånt som Jamie Oliver kan en bruke barnevogna som bagasjerom, og for eksempel frakte eksotiske ingredienser og svære kjøttstykker fra slakteren på hjørnet hjem til kjøkkenet.

Det gjør faktisk Oliver ifølge produsenten av sykkelvogna - det er ikke bare noe vi finner på.

Setebelter.

TrioBike har aluminiumsramme og syv gir, og har plass til to smårollinger på under ni år, som hver får sitt eget setebelte.

Du kan sikkert også skvise inn dama i vogna, slik at det blir hun og ikke deg som tar støyten når du treffer den første og beste drosjen i første og beste veikrysset.

Pris og tilgjengelighet er ikke kjent, men det som er kjent er at den blant annet kommer i en rød og svart utgave med navn Knight Rider (sjekk bildene til venstre).

Si hei til alkoholismen David Hasselhoff!

Kilde: Sci Fi Blog og dailymail.co.uk