Trehjuling for uatskillelige parhester

Kan denne redde jordkloden? Vi vet ikke.

Trehjuling for uatskillelige parhester
Publisert

Scootere er ikke trygge av to årsaker. Det er ofte unge, uerfarne personer som kjører dem, og de har to hjul. To hjul er et annet ord for veltepetter.

Dessuten er det altfor dårlig plass på dem, så hvorfor ikke en to-persons scooter med tre hjul? Ja, hvorfor ikke.

Tar det rolig.

The Two-Person Three-Wheeled Scooter Coupe har kanskje det lengste produktnavnet i teknologihistorien, men ikke den største toppfarten. Den kan på gode dager komme opp i nesten 50 kilometer i timen ved hjelp av en 50-kubikks luftavkjølt firetaktsmotor.

Med tre hjul på ramma skal det godt gjøres å velte, selv om det sikkert er mulig hvis du kjører den hjem fra julebord (fy skam), men det du kanskje vil sette mest pris på er at du kan kjøre rundt 16 mil på full tank (5.6 liter), forutsatt at dere ikke veier mer enn 181 kilo til sammen.

Det utelukker med andre ord julebordet.

Dyr.

Trehjulingen benytter automatgir, og har uavhengige støtdempere på alle de tretten tommer store hjulene.

To-punkts setebelter følger naturligvis også med, og passasjer og fører blir også godt beskyttet av kupeen bygget av stålrørsrammer.

Prisen per doning er 6000 dollar, eller 32 000 kroner, men kan spare deg for mange velt og høye drivstoffutgifter skulle trejulingen noensinne bli typegodkjent i Norge.

Den kommer forresten i rødt, gult, grønt eller blått. Det glemte vi å si.

Kilde: Born Rich

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer